Frustrasjons og irritasjonsinnlegg!!!

Jeg skjønner at man synes denne tiden på året kan gi spenning, man får testet bilen sin i de siste restene av snø. Man kan brøyte seg fram og få en følelse av mestring. Den biten skjønner jeg. Vi elsker og trenger mestring alle som en.

Men det jeg ikke forstår er hvorfor du som gjør dette må gjøre det på bekostning av alle andre som bruker samme område!

Skagen er blitt et helt fantastisk friområde, hvor man faktisk får naturopplevelser så tett innpå seg.. og det bare minutter i fra ens egen ytterdør. Vi er så privilegerte som har et slikt område så lett tilgjengelig.

Men det er en natur som er utrolig sårbar. Det er ikke som å farte i terrenget i en natur som skjuler menneskelig inngrep i løpet av sesongen.

På denne tiden av året er terrenget særdeles sårbart! Når du drar din firehjulstrekker ut i det våte terrenget og presser den fram så graver du spor som ikke forsvinner i min eller din levetid!

Det er så unødvendig!

Din forlystelse og lek blir alle andre brukere av Skagens irritasjon og frustrasjon. Du ødelegger en god opplevelse for oss som bruker Skagen som turområde! Og det er helt unødvendig! Du skjønner at du ikke kan bruke området slik du gjør nå, din forlystelse kan ikke gå på bekostning av hele befolkningens glede og ro.

Mange har gjort en fantastisk jobb med å gjøre Skagen til den perlen det er i dag, aller mest kan vi vel takke Lill Wenche for både oppryddingen og bevisstgjøringen som er gjort. Og jeg synes vi skal ære den jobben så mange har lagt i den jobben med å gjøre Skagen til det det er i dag.

Da bør de ansvarlige for kjøring utenfor vei, og som også ser ut til å ha kastet aluminiumsbokser (plukket opp et par av de i samme området) ut i naturen. Det er også helt unødvendig å kaste disse i naturen, midt mellom to søppelkasser.

Klarer du å bringe de full med deg ut på Skagen så klarer du også å ta de med deg enten hjem eller til søppelkassene du allikevel kjører forbi!

Om du dette gjelder leser dette! Ta nå dette til etterretning. Det krever så lite og gir så mange så mye!

Frank Cato Lahti

Del artikkel
Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterte artikler

Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Fylkesveinettet i Norge er av det farligste man kan bevege...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Hva er det egentlig vi vil med det offentliges tjenestetilbud?...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Vi har ropt det før og de fleste av våre...

Søk i artikler og gamle aviser