Husk å stemme på Årets Vardøværing 2022!

Nå er det endelig tid for å stemme på din favoritt. I år er det 8 kandidater å velge mellom.

I fjor fikk Trygg Øien denne tittelen. Tidligere har, Leif Ola Kolås (Vardø hockey), Sigrid Olsborg, Anne Therese Eriksen (AK-54) og Marte Brasøy Sætrum (Vardø NTN Taekwon-Do klubb) blitt stemt til topps.

Hvem fortjener tittelen denne gangen?

Nominerte for 2022

Følgende personer er så langt nominert:

Bett Skaga Bjørklund

Begrunnelse: Hennes iver for Perletur og JuleSPREK i kommunen. Hun får byens befolkning ut på tur. Godt for helsa.

Turid W. Ramleth

Begrunnelse: I år etter år har hun stått på for Vardøhus Festning, og ikke minst for å få arrangert det ene julemarkedet etter det andre.

Evy Reinholdtsen

Begrunnelse: Hun har i lang tid tatt seg av og hjulpet eldre. Hun ser etter de, kjører de rundt, handler for dem og gjør mangt og mye for de som ikke har så lett for å komme seg ut. Hun er rett og slett helt enestående.

Ruth Anna Lund

Begrunnelse: For hennes flotte bilder, en kjempereklame for Vardø. Hun har virkelig satt Vardø på værmeldingskartet. Hennes bilder deles over det ganske land. Motiverer kanskje til mer tilflytting til Vardø, som vi ønsker.

Gamst Shilova

Begrunnelse: De har startet opp ny og lønnsom virksomhet i kommunen som også gir arbeidsplasser. De har kjøpt og pusset/pusser opp et gammelt forretningsbygg i sentrum som rommer/skal romme viktig næringsvirksomhet i byen vår. De har lagt til rette for at ungdom med interesse for motor og skruing har en plass å utøve hobbyen sin, noe som absolutt motiverer ungdom til å holde seg unna rus og det som følger med. De tar/har tatt godt være på en av våre flyktningfamilier fra Syria ved å være tilstede for familiefaren med å gi han språkpraksis, hjelp til førerkort og bil og etterhvert viktige oppgaver og jobb.

Henny Britt Hansen

Begrunnelse: Hun er en helt fantastisk dame. Hun tar faktisk vare på ungdommene i byen. Og hun har kjempe/spesiell kontakt med alle. Hun har drevet ungdomsklubben helt siden den startet opp, og jobber også på skolen. Ungdommen har et flott tilbud her i vardø, og det er mange forskjellige arrangement der. Et godt tilbud på alle måter. 

Løypeguttene (Kjell Kofoed, Bjørn T. Larsen, Geir Degerstrøm, Øivind og Svein Ole Karlsen)

Begrunnelse: De kjører opp skiløyper til oss i Vardø kommune. De står på hele vinteren, påske og i julehelgen. De trenger virkelig å bli hedret.

Terje Bye

Begrunnelse: Hans engasjement for Vardø og alt som skjer her. Bygget ut butikken så apoteket fikk nye lokaler da det sto i fare for å bli stengt grunnet dårlig inneklima. Han har sponset utallige arrangementer og stevner. Står opp om natten for å steke ferske fiskekaker, de er viden kjent. Kunne sikkert ramset opp mye mer, men han er iallfall 100% lokalpatriot.

Slik stemmer du

Du kan kun stemme én gang. Det gjør du ved å sende en epost merket «Årets Vardøværing», med navnet på din favoritt, til: redaksjon@osthavet.as

Frist for å stemme er 20. februar 2023

Del artikkel
Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterte artikler

Til informasjon: Det er tatt ut konkursbegjæring mot Østhavet AS...
Spørsmålene blir naturlig nok bare flere og flere, men det...
Østhavet står nå uten kontormedarbeider og har kun én ansatt...
Sauebøndene i kommunen har nå sluppet drøyt 1500 sauer ut...
De som ønsker å gi årets konfirmanter en oppmerksom på...
Forhåpentligvis blir papiravisene levert i morgen.

Søk i artikler og gamle aviser