Leder: God sommer!

Når denne avisen leses, har Østhavet tatt ferie. Det har vært et krevende første halvår med tidvis halvert redaksjon, så det skal bli godt med en pustepause. Vår søken etter ny journalist har ikke vært enkel. Å skulle konkurrere med resten av medie-Norge, hvor det søkes etter utallige mange journalister, er nesten umulig. Derfor er planen å ommøblere litt hos oss, og la Kati prøve seg som journalist. I den forbindelse har vi nylig lyst ut stilling som daglig leder / kontorarbeider. Vi håper det er lettere å få ansatt noen i en slik stilling.

16. juni hadde vi generalforsamling. De som har fulgt med oss, har vel fått med seg at det har vært en del «turbulens» på eiersiden. I så godt som alle år har vi vært underlagt vår største eier Sør-Varanger Avis. Med deres nærmere 40% av aksjene har de kunnet bestemme det meste på generalforsamlingene. Og med de, om ikke ondsinnede, men i hvert fall tvilsomme kreftene som har vært i sving i det siste, så har det vært både skummelt og slitsomt. Denne måneden klarte man på, hvem vet hvor mange år, å samle makten lokalt. Jeg tror ikke maktkampen er over, selv om jeg virkelig håper man er ferdig med å lage uro og problemer for Østhavet. Men for en stakket stund har vi i hvert fall fått en liten seier for Vardø og Østhavet.

Nå gjenstår det bare å bli fulltallige igjen, slik at vi kan gjøre en enda bedre jobb redaksjonelt.

Tusen takk til alle som har hjulpet oss underveis, både med innhold og på andre måter! Uten dere ville nok ting sett annerledes ut. Og takk til alle abonnenter, lesere, annonsører og samarbeidspartnere!

Vi er tilbake 18. juli – sees da.

God sommer!

Dan Tore Jørgensen

Del artikkel
Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterte artikler

Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Fylkesrådet, som består av AP, SV og Senterpartiet, har nylig...
Vi har akkurat lagt bak oss en vinter med skyhøye...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Varanger Krafts henvendelse til Vardø kommune skal opp i formannskapsmøte...

Søk i artikler og gamle aviser