Også brytemiljøet våkner til liv

Og i så henseende skal gamle og gode BK-Tana ha all ære for at de lørdag satset på en lenge etterlengtet gjenåpning av konkurransedelen. Ingen har vel lov til å vente seg det samme suset som i «gamle dager», men uansett var startskuddet avfyrt og de få atletene som viste seg ute på matta viste stolt fram hva de allerede har lært, enten de hadde kun 6-7 år, eller kanskje bare en sesong på baken foreløpig.

Dessverre var det kun Kirkenes og evigunge Villy Bangsund fra Vardø som hadde våget seg ut i det elendige været som regjerte denne debutlørdagen, men han (gammel vardøværing) var både tilfreds og fornøyd som vanlig. Særlig når bryterne fra Sør-Varanger kunne forsyne seg så rikelig av premiebordet. Men det var et annet «premiebord» som alle oss andre kunne forsyne oss av, og det var kakesalget. Tana har helt siden Boftsatiden vært berømt for de gode kakene de selger.

De er dyre, men kjære deg, kronene går til et sundt og ærlig miljø for Øst-Finnmark idrettskrets.

Selv om ikke AK-54 stilte på mattekanten denne gang, så blir det sikkert bedre anledning neste helg i Kirkenes. Helt sikkert!

Stevnet som Vardø selv var blitt tildelt, kolliderte dessverre noe så forferdelig med NM-helgen, og måtte avlyses. Men optimister som vi er, (piker-gutter 12-15 år) håper vi bare på at Anne Therese og Jonas finner en ny anledning så snart som mulig over nyttår. Så herved bestiller vi fint vær til stevnet uansett hvilken helg det måtte bli.

Av Leif Bye

Del artikkel
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Relaterte artikler

I dags- og ukepressen kommer det frem at folk er...
Ap, Sp og SV har nå blitt enig om statsbudsjettet...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Det kan være langt mellom ord og handling i politikken....
Østhavet redegjør 04.11. d.å. fra Vardø kommunes virksomhetsleder for helse-...
For første gang i moderne tid har nordnorsk næringsliv fått...

Søk i artikler og gamle aviser