Solstad mangler argumenter

Tore Solstad fra Vardø Venstre lider av mangel på gode innspill i valgkampen, når det eneste han kan ty til er å sverte sine politiske motstandere.

Derfor presiseres det at undertegnede aldri har uttalt at jeg ikke har svar på hva som må til for å få fiskere til Vardø. Da dette spørsmålet kom fra NRK ble det svart at dette ikke er enkelt å svare på. Dette fordi det er mange faktorer som spiller inn. Først og fremst en god havn basert på en ytre molo, deretter god infrastruktur i havnen. Til slutt baserer alle fiskerier seg på en nasjonal fiskeripolitikk, som til nå har vært lite forutsigbar.

En indre molo er jeg ikke imot, men jeg er imot en indre molo dersom den ikke er utprøvd i modelltank først. Når det skal investeres 12-13 millioner i et så stort prosjekt, så skal man være 100% sikker på konsekvensene. Det er heller ikke riktig som Solstad sier at Vardø kommune mister 6 millioner dersom indre molo ikke blir bygd. Disse millionene er øremerket denne moloen og kan følgelig ikke brukes til noe annet.

Til slutt vil jeg minne Solstad om at han foran kommunevalget for 12 år siden fremmet et forslag om en ytre molo i Vardø. Etter det valget ble Solstad valgt som leder i styret for Vardø Havn KF. Han hadde da all verdens muligheter til å kjøre fram et prosjekt om en ytre molo.

I beste fall kunne en slik molo ha vært veldig nært en realitet i dag.

Men uansett Tores Solstad, så ønsker jeg deg et Godt Valg, og håper vi kan diskutere mye god politikk i de neste fire årene.

Terje Soløy

Vardø Senterparti

Del artikkel
Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterte artikler

Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Fylkesveinettet i Norge er av det farligste man kan bevege...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Hva er det egentlig vi vil med det offentliges tjenestetilbud?...
Ordfører Ørjan Jensens ukentlige oppdatering på hva som skjer og...
Vi har ropt det før og de fleste av våre...

Søk i artikler og gamle aviser